25 C
Kota Kinabalu
Khamis, 21 Jun 2018
"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi pengalaman, testimoni dan tips bagai seperti dah pernah untung juta-juta. Tapi bisnes apa pun tarak? Sembang macam pengalaman kalah jutawan." Pernah saja aku mendapat inbox...
Berepa hari yang lalu banyak masa telah saya habiskan untuk memahami dan belajar secara tidak formal bagaimana hendak meningkatkan keberadaan blog aku dalam carian di Google. Antara yang menarik aku jumpa adalah berkenaan dengan Domain Authority yang aku sendiri...
Pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri, apakah yang kita cari dalam kehidupan kita seharian? Atau pun pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri, mengapa perlu kita belajar? Mengapa harus ditanya sebegitu? Agar dikemudian hari kita tidak meraba dalam kegelapan. Tanpa sedar...
"Allah S.WT sedang mengajar engkau Madi" katanya yang separuh berbisik kepada saya. Mungkin sekadar untuk mengalihkan topik perbualan yang terasa berat tadi. "Allah sedang mengajar saya?" Sekadar mengulangi ajukannya pada saya. "Allah mengajar kau melalui dorang bah tu" "Apa yang Allah sedang...
What's possible in a week? If you dedicated seven days to the achievement of one goal, how ambitious could you make this goal? These were the questions that the multilingual friends Katy and Sara posed themselves when they determined to learn...
What's possible in a week? If you dedicated seven days to the achievement of one goal, how ambitious could you make this goal? These were the questions that the multilingual friends Katy and Sara posed themselves when they determined to learn...
What's possible in a week? If you dedicated seven days to the achievement of one goal, how ambitious could you make this goal? These were the questions that the multilingual friends Katy and Sara posed themselves when they determined to learn...

Follow Us

2,081FansLike
4FollowersFollow
261FollowersFollow
0FollowersFollow
206FollowersFollow
56SubscribersSubscribe