26 C
Kota Kinabalu
Isnin, 10 Disember 2018
Home Zaitun Olivie Plus 30x 250ml

Olivie Plus 30x 250ml

Rated 5.00 out of 5 based on 12 customer ratings
(12 customer reviews)

RM124.90

10 in stock

Description

Minyak zaitun adalah Pembakar Lemak yang sangat baik. Kandungan monounsaturated fat dalam minyak zaitun mengurangkan kolestrol jahat dalam badan.

Olivie Plus 30x mempunyai 30x ganda khasiat berbanding minyak zaitun biasa. Lebih banyak kolestrol jahat dapat dibuang.

Cara Pengambilan: 1-2 sudu besar diambil sebelum makan pada waktu pagi dan malam

Kenali OLIVIE PLUS 30x
  • Diimport dari El-Borouj, Maghribi.
  • Menggunakan teknik perahan Mechanically Cold-Pressed.
  • 100% Pati Minyak Zaitun Extra Virgin yang tidak ditapis.
  • Keadaan tanah yang gersang, cuaca panas yang melampau dan sistem pengairan yang minimum serta tiada baja atau racun serangga yang digunakan menyebabkan tahap kemandirian spesis pokok zaitun sangat tinggi untuk terus hidup dan sekaligus menghasilkan buah zaitun yang berkualiti tinggi
  • Penyelidikan yang berterusan menunjukkan Olivie Plus 30X mengandungi antioksida seperti Hydroxytyrosol dan Oleocanthal.

Additional information

Weight0.46 kg

12 reviews for Olivie Plus 30x 250ml

  1. Rated 5 out of 5

    Ahmadi (verified owner)

    Minyak yang menjadi kegilaan orang ramai sehingga pernah terputus stock selama 3 bulan kerana kekangan stock dari Morocco.

  2. Rated 5 out of 5

    Aris Mujok

    Saya dah cuba produk ni dan tuan Ahmadi memang trusted seller. selepas 4 minggu guna olivie 30x ni badan saya jadi ringgan dan segar sepanjang masa berada di pejabat. Terima kasih tuan Ahmadi, akan repeat order dalam masa terdekat untuk kegunaan keluarga saya.

  3. Rated 5 out of 5

    Sarimah Yaman

    minyak yg sya rasa sangat baik utk badan sya. telah cuba selama 2 buln dn lihat kebaikan yg dapat sya rasa dlm badan. 1 hari 2 kali makan bangun tido dan sebalum tido. terima kasih tuan Ahmadi kenalkan sya Olivie 30 ni. sya mau order 2 btol lag ya. sya wasap tuan.

  4. Rated 5 out of 5

    Misdeh Ajang

    saya sudah lama mengalami sakit lutut menyebabkan saya susah untuk mengerjakan solat secara berdiri. Saya juga selalu mengalami kekejangan otot pada waktu subuh dan pagi hari selain kandungan gula yang tinggi dalam darah. Sejak mengamalkan Olivie 30x & Cuka Teen yang disarankan oleh encik Ahmadi, saya sudah boleh solat secara berdiri dan tiada lagi masalah kejang otot kaki. masalah kandungan gula dalam darah juga sudah normal. yang paling best, setiap hari saya rasa badan ringan dan cergas melakukan aktiviti harian.

    terima kasih encik Ahmadi kenalkan saya dengan product yang awesome.

  5. Rated 5 out of 5

    Norasikin Damin

    Anak saya menghidap penyakit asma dan kerap pigi hospital untuk cek. last sekali pada julai tahun ni. sekarang inda perlu pegi hospital lagi sejak mengamalkan makanan sunnah minyak zaitun olivie 30 ni. terima kasi pada madi sebab kenalkan pada macik obat ani. sekarang inda lagi risau kalau anak lelah bila batuk-batuk atau selsema.

  6. Rated 5 out of 5

    Saiful

    Ayah Saya dah amalkan makan minyak Olivie Oil keluaran Olive House ni. Product berkualiti yg di import dari negara Morocco sgt baik n sesuai dgn ayah saya. Sekarang ayah saya dah boleh berasa lega dgn solat secara normal semula. Tiada lagi perlu fikir penyakit gaut. Saya pula jadikan Olivie Oil ni sebagai pain killer saya selain sebagai medium untuk saya kurangkan berat badan. Wish me luck & thanks ahmadi kenalkan saya dgn product Olive House.

  7. Rated 5 out of 5

    Salawati Ngali

    Produk trbaik..baju & seluar yg dulu sendat kini dh boleh pakai dgn selesa 🙂 nk teruskn smpai jdi longgar plk

  8. Rated 5 out of 5

    Norhasnihzawati

    Memang dah cuba olivie 30…masuk botol ke5. Alhamdulillah…rasa bertenaga dan maintain amalkan sampai sekarang olivie 30 + cuka teen

  9. Rated 5 out of 5

    Diana Fiz

    As salam …madi saya dah amalkan 3 botol olive oil 30x ni allahmdulillah kolestrol saya dah trun dari 7.2 kepada 4.8 syukur sangat ….madi ada buat apa apa promosi tak bleh share

  10. Rated 5 out of 5

    Ismailz Mail

    Saya pn dh amalkan…br 2 btl..Alhamdulillah bdn rasa ringan….membuang pn lawas je…tqvm tuan kenalkan dgn produk yg superb ni….

  11. Rated 5 out of 5

    Marni Muslih

    Alhamdulillah dah masuk botol ketiga olivie ni. Jerawat dah jarang2 sekali nak muncul. Ada perubahan dgn berat badan dah makin kurang berbanding sebelum ni berat badan agak lambat nak turun. Olivie memang the BEST la.

  12. Rated 5 out of 5

    Maizatul Husna

    Saya dah habis 8 bottle. Perut saya makin kempis. Selalu senyum sorang-sorang. Perasaan rasa macam JLo

    • Ahmadi (verified owner)

      Ini win. Hehe apa pun saya ucapkan tahniah kepada cik kerana berjaya mengamalkan pemakanan yang sihat. Kekalkan dan saya doakan semoga cik terus kekal sihat dengan quranic food. Nak order nanti boleh roger jak blog ini ya.

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow Us

2,426FansLike
6FollowersFollow
363FollowersFollow
0FollowersFollow
183FollowersFollow
55SubscribersSubscribe