Kenali Saya

AhmadiKatu.com adalah satu blog khas yang dimiliki oleh Ahmadi, yang juga Founder bagi AHMADIKATU.

Blog ini disediakan khas oleh beliau bertujuan untuk menyebarkan ilmu berkenaan Tips Kesihatan, Tips Kewangan dan juga sedikit perkongsian pengalaman hidup beliau kepada rakyat Malaysia. Ini adalah sumbangan ikhlas dari Encik Ahmadi untuk masyarakat setelah melibatkan diri lebih 5 tahun dalam bidang pemasaran internet ini.

AHMADIKATU.com ini salah satu sumbangan saya untuk memandaikan bangsa dalam BIDANG KESIHATAN DAN JUGA PERNIAGAAN. – AHMADI

Siapa Ahmadi?

Ahmadi, bukan nama yang dikenali dalam bidang kesihatan terutamanya dalam quranic super food. Namun, beliau telah bergiat aktif dalam dunia blogging hampir 7 tahun dan telah banyak menimba ilmu tentang perniagaan internet. Bidang kesihatan terutamanya quranic super food merupakan bidang yang dirasakan sangat baik dalam membantu masyarakat terutamanya.

Beliau juga adalah founder dan juga pengasas AhmadiKatu. Syarikat kecil ini dibina khas bagi menyediakan ilmu-ilmu yang dirasakan berguna kepada semua.

Misi En Ahmadi pada 2018 ini, melahirkan sekurang-kurangnya 3 orang usahawan bumiputra dalam bidang quranic super food. Adakah anda salah seorang darinya?