26 C
Kota Kinabalu
Jumaat, 22 Jun 2018

Pengalaman Dikongsi – Baik Atau Buruknya Diambil Sebagai Pengajaran

"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi pengalaman, testimoni dan tips bagai seperti dah pernah untung...

Around The Corner

Pengalaman Dikongsi – Baik Atau Buruknya Diambil Sebagai Pengajaran

"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi pengalaman, testimoni dan tips bagai seperti dah pernah untung juta-juta. Tapi bisnes apa pun...

Domain Authority – Apakah Kepentingannya Kepada SEO Website Anda?

Berepa hari yang lalu banyak masa telah saya habiskan untuk memahami dan belajar secara tidak formal bagaimana hendak meningkatkan keberadaan blog aku dalam carian di Google. Antara yang menarik...

Meraba Dalam Kegelapan – Kebaikan Atau Kejahatan Yang Dicari

Pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri, apakah yang kita cari dalam kehidupan kita seharian? Atau pun pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri, mengapa perlu kita belajar? Mengapa harus ditanya...

Jalan Yang Aku Pilih

"Kesempitan selalunya menjadi pintu kepada perkara-perkara luar biasa". Itulah antara nasihat-nasihat daripada sebahagian sahabat kepada aku beberapa bulan yang lalu. Aku bersyukur punya sahabat yang sudi mendengar dan memberi...

Biarlah Kerbau Yang Dapat Nama

"Allah S.WT sedang mengajar engkau Madi" katanya yang separuh berbisik kepada saya. Mungkin sekadar untuk mengalihkan topik perbualan yang terasa berat tadi. "Allah sedang mengajar saya?" Sekadar mengulangi ajukannya pada...

Follow Us

2,081FansLike
4FollowersFollow
262FollowersFollow
0FollowersFollow
206FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Looking Good

Spotlight

Pengalaman Dikongsi – Baik Atau Buruknya Diambil Sebagai Pengajaran

"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi pengalaman, testimoni dan tips bagai seperti dah pernah untung juta-juta. Tapi bisnes apa pun tarak? Sembang macam pengalaman kalah...

don't forget to follow

2,081FansLike
4FollowersFollow
262FollowersFollow
0FollowersFollow
206FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

editor choice

Pengalaman Dikongsi – Baik Atau Buruknya Diambil Sebagai Pengajaran

"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi...

Domain Authority – Apakah Kepentingannya Kepada SEO Website Anda?

Berepa hari yang lalu banyak masa telah saya habiskan untuk memahami dan belajar secara tidak...

Meraba Dalam Kegelapan – Kebaikan Atau Kejahatan Yang Dicari

Pernahkah kita bertanya kepada diri sendiri, apakah yang kita cari dalam kehidupan kita seharian? Atau...

Jalan Yang Aku Pilih

"Kesempitan selalunya menjadi pintu kepada perkara-perkara luar biasa". Itulah antara nasihat-nasihat daripada sebahagian sahabat kepada...

Biarlah Kerbau Yang Dapat Nama

"Allah S.WT sedang mengajar engkau Madi" katanya yang separuh berbisik kepada saya. Mungkin sekadar untuk...