26 C
Kota Kinabalu
Isnin, 17 Disember 2018

Gembira Itu Milik Mu – Melihat Kegembiraan Orang Lain

"Geramnya. Aku yang minta untuk dapat pekerjaan tu, tengok-tengok orang lain yang dapat. Aku minta naik pangkat, dia pula yang dapat. Aku sepatutnya bersama dia, tapi orang...

Around The Corner

Gembira Itu Milik Mu – Melihat Kegembiraan Orang Lain

"Geramnya. Aku yang minta untuk dapat pekerjaan tu, tengok-tengok orang lain yang dapat. Aku minta naik pangkat, dia pula yang dapat. Aku sepatutnya bersama dia, tapi orang lain yang naik pelaminnya." Katanya...
Ketika Kau Diuji - Manis & Pahit Semua Ada

Ketika Kau Diuji – Manis & Pahit Semua Ada

"Kegagalan itu sesuatu yang pelik. Buat kali pertama kau merasakan kegagalan, kau akan merasakan itulah waktu ketika kau diuji Tuhan mu. Bagi kau, kehidupan kau akan habis begitu sahaja....

Formula ‘Kalaulah’ – Rezeki Atau Bala

"Kau tahu, ketika saat kau gagal pasti akan timbul bermacam-macam persoalan yang berlegar difikiran kau. Tapi yang pasti ramai akan berkata 'apa yang aku buat salah?'. Kau percaya, waktu...

Lumrah Hidup – Jatuh Dan Bangkit Kembali

"Kenapa dia senang sentiasa?”. Smooth saja jalan hidup dia aku tengok. Dapat kerja bagus, kahwin dengan wanita berkerjaya, dapat pergi mengerjakan umrah dan haji?. "Hermm, lumrah hidup".Seperti tiada masalah...

Antioxidants – The Health Benefits Of Olivie 30x Plus

"Nutrition used to be something like: “eat fresh food and stay away from potato chips". Now we are told beware of ‘free radicals’ in the body and start to...

Follow Us

2,424FansLike
6FollowersFollow
361FollowersFollow
0FollowersFollow
183FollowersFollow
30SubscribersSubscribe

Looking Good

Spotlight

Pengalaman Dikongsi – Baik Atau Buruknya Diambil Sebagai Pengajaran

"Baca-baca tulisan dia ni, sembang dalam blog macam orang yang telah lama berjaya je. Kongsi pengalaman, testimoni dan tips bagai seperti dah pernah untung juta-juta. Tapi bisnes apa pun tarak? Sembang macam pengalaman kalah...

don't forget to follow

2,424FansLike
6FollowersFollow
361FollowersFollow
0FollowersFollow
183FollowersFollow
30SubscribersSubscribe

editor choice

Gembira Itu Milik Mu – Melihat Kegembiraan Orang Lain

"Geramnya. Aku yang minta untuk dapat pekerjaan tu, tengok-tengok orang lain yang dapat. Aku minta naik pangkat, dia...
Ketika Kau Diuji - Manis & Pahit Semua Ada

Ketika Kau Diuji – Manis & Pahit Semua Ada

"Kegagalan itu sesuatu yang pelik. Buat kali pertama kau merasakan kegagalan, kau akan merasakan itulah...

Formula ‘Kalaulah’ – Rezeki Atau Bala

"Kau tahu, ketika saat kau gagal pasti akan timbul bermacam-macam persoalan yang berlegar difikiran kau....

Lumrah Hidup – Jatuh Dan Bangkit Kembali

"Kenapa dia senang sentiasa?”. Smooth saja jalan hidup dia aku tengok. Dapat kerja bagus, kahwin...

Antioxidants – The Health Benefits Of Olivie 30x Plus

"Nutrition used to be something like: “eat fresh food and stay away from potato chips"....